oktober 24, 2016

Over acepac.nl

Acepac.nl verkoopt zogenaamde “bike packing” tassen. Fietstassen voor avonturiers die zonder compromis hun uitrusting willen meenemen op hun mountainbike, randonneur, cyclocross fiets of normale fiets.

Duurzaam
De tassen van Acepac zijn gemaakt van Cordura, ecomade fabric. Een stof die gemaakt wordt van gerecycled materiaal zoals plastic flessen. Dit betekend minder afval en minder vraag naar grondstoffen. Cordura is extreem stevig en slijtvast en biedt een uitstekende bescherming tegen de elementen.

Wie zijn wij
Acepac.nl is een onderdeel van bikepackingshop.nl en is een zogenaamde brand-store, we verkopen hier alleen de Acepac producten. Let wel, we zijn niet gerelateerd aan het merk Acepac. We zijn een webwinkel die Acepac spullen verkoopt. Wil je meer weten over het bedrijf Acepac, kijk dan op www.acepac.bike of lees hun missie-statement. Bikepackingshop.nl wordt gerund door een stel zeer enthousiaste mountainbikers met een passie voor buitensport en kamperen. In de zoektocht naar goede materialen met name voor bikepacking stuitten we op de Bike Motion in Utrecht op Acepac en werden gelijk verliefd op de spullen. Betaalbaar, duurzaam, goed ontworpen en solide tassen geschikt voor ieder avontuur.